Lifestyle newbornshoot

Een ontzettend speciale gebeurtenis in jullie leven.. Jullie krijgen een kindje!

Een newbornshoot is een bijzondere herinnering aan deze periode. Voor deze shoot kom ik bij jullie thuis en fotografeer ik jullie samen met jullie kindje bijvoorbeeld lekker knus op bed, op de bank en / of in het kinderkamertje. Een fijne, pure shoot waarbij het natuurlijk gaat om jullie pasgeboren kindje, maar ook vooral de liefde van jullie gezinnetje laat zien.

Er worden veel details vastgelegd zoals het mooie babykamertje, die lieve kleine voetjes en natuurlijk de fijne knuffels en kusjes!
Deze shoot hoeft niet persé plaats te vinden binnen twee weken na de geboorte, maar plannen we wanneer dit voor jullie het fijnste is.
Neem op tijd tijdens de zwangerschap contact met me op, graag stuur ik je meer informatie!

Zwangerschapsshoot

Je zwangerschap is iets bijzonders, dat mag gezien worden! Jullie liefde laat ik zien met pure, lichte en romantische foto’s. Een zwangerschapsshoot wordt meestal gedaan tussen de 28e en 35e week van je zwangerschap. Samen kiezen we hiervoor een mooie locatie en ik denk graag mee over de styling. Graag stuur ik je meer informatie over een fotoreportage.

Wil je graag een zwangerschapsshoot en/of een newbornshoot boeken? Neem dan contact met me op. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten!

In verwachting? Heb jij al een Plan B?

Gefeliciteerd met jullie zwangerschap! Er is een kleine wonder opkomst.

Een zwangerschapsshoot wordt meestal gedaan tussen de 28e en 35e week van je zwangerschap. Samen maken we een Plan B voor jullie zwangerschapsshoot. Studio Plan B denkt graag mee over de setting, de locatie en styling.

Wenst u nog verdere informatie of wilt u graag uw Plan B in actie zetten, neem dan contact op met Studio Plan B.

Sta je op springen? Maak snel je Plan B!

Is de kleine spruit nog onderweg, of ben je al bevallen? Studio Plan B legt graag deze bijzondere gebeurtenis vast.

Neem op tijd contact op ivm planning

Een lifestyle newbornshoot is een bijzondere herinnering aan deze periode. Voor deze shoot kom ik bij jullie thuis en fotografeer ik jullie samen met jullie kindje bijvoorbeeld lekker knus op bed, op de bank en / of in het kinderkamertje. Anders dan bij een geposeerde newbornshoot poseer ik jullie kindje niet in een mandje etc en gebruiken we geen accessoires, waardoor het een fijne natuurlijke shoot wordt. Ook worden er details vastgelegd zoals die lieve kleine voetjes en natuurlijk de fijne knuffels en kusjes!
Deze shoot hoeft niet persé plaats te vinden binnen 14 dagen na de geboorte, maar plannen we wanneer dit voor jullie het fijnste is.
Bij de lifestyle newbornshoot voor €275 ontvang je een grote selectie foto’s en een luxe linnen album. Neem op tijd tijdens de zwangerschap contact met me op, graag stuur ik je meer informatie.

Geposeerde newbornshoot

Een geposeerde newbornshoot wordt gedaan tussen de 5e en 14e dag na de geboorte. In deze periode slaapt de baby nog lekker veel en kunnen we hem/haar in een mooie pose leggen. Voor deze reportage kom ik bij jullie thuis, dit is het fijnste voor jullie en de baby. Ik neem natuurlijk leuke accessoires mee zoals manden, kleedjes, mutsjes, haarbandjes en wraps. We zorgen allereerst voor de veiligheid en nemen alle tijd voor de reportage. Er is natuurlijk ook tijd voor voedingen tussendoor. Ook kunnen we mooie gezinsfoto’s maken.